Meteo - Ultimele noutati despre vreme: temperatura si posibilitatea unor averse, puteti afla in timp real daca e sau nu cazul sa va luati umbrela sau sa va scoateti catelul preferat pe afara la plimbare.
Evenimente culturale - aflati ce concert are loc in oras in aceasta seara, ce star din muzica autohtona vine sa cante pentru tine sau ce coleg isi lanseaza ultimul sau album.
Music Flash - Andra si-a lansat ultimul sau album, Smiley planuieste sa scoata pe piata unul nou luna viitoare. Tu afli primul ce se intampla in showbiz-ul romanesc.
Horoscop - vrei sa stii ce iti rezerva astrele azi? Vei castiga sau nu la loto, ori vei intalni o persoana celebra, noi iti spunem cu precizie ce te asteapta.
Cinematix - cu siguranta nu doresti sa ratezi ultima productie din seria "Piratii din Caraibe" sau "Ice Age". Asculta-ne si vei auzi de la noi cand e momentul sa iti procuri bilet pentru a merge la film.
Calendar - azi este o zi speciala, ca fiecare din zilele care vin. De ce? Oameni celebri s-au nascut sau au inventat ceva. E momentul sa afli cine si ce.
News You Cannot Use - cu siguranta te-ai plictisit de atatea stiri negative la tv. Vrei ceva care sa-ti aduca un zambet asa ca stirile neinsemnate, dar amuzante, e tot ceea ce iti trebuie.
Karaoke Star - nu esti multumit ca singura audienta pe care o ai cand canti sunt vecinii din bloc? Vino la noi si te facem vedeta. E timpul sa ne arati ce poti!

 

  Colaj 1 - Radio Mix Age by radiomixage

  Colaj 2 - Radio Mix Age by radiomixage

  Spot radio No. 1 by radiomixage

Mixage2 by radiomixage  

Mixage3-rap by radiomixage